5 asiaa, joita voit tehdä romuautollasi

by Mekhi Larry

Onko sinulla romuauto, jonka kanssa et tiedä mitä tehdä? No, totuus on, että sille ei voi tehdä paljon, ei sen nykyisessä kunnossa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että sinun pitäisi luopua siitä vielä. Ota hetki ja yritä keksiä idea. Olen varma, että jos laitamme molemmat mielemme yhteen, voisimme keksiä jotain. Tässä on muutamia asioita, joita voit tehdä romuautollasi:
Yritä palauttaa se
Toivottavasti ymmärrät, että autosi voidaan kunnostaa. Tiedän, että et halua ajatella sitä, koska se on liian paljon työtä, mutta se on mahdollista. Se on yleensä isä-poika -toiminta, joka vahvistaa heidän välistä sidettä. Jos sinulla on lapsi, sinun pitäisi todella kokeilla sitä. Kunnostettu auto voi olla perintösi lapsellesi, josta voit muistaa sinut. Se on varmasti halvempaa kuin uuden auton ostaminen lapsesi 18-vuotispäiväksi. Varmista vain, että kunnostamasi auto on klassikko, muuten se on hyödytön.
Yritä pelastaa osat
Se, että se on roskaa, ei tarkoita, että se olisi täysin hyödytöntä. Toki ulkopinta ruostuu ja moottori ei toimi, mutta olen varma, että vielä on osia, jotka voidaan pelastaa. On parasta tehdä luettelo autostasi ennen kuin ajattelet sen romuttamista. Ihmiset, jotka kunnostavat autoja, maksavat komeasti harvinaisista osista, joten voit silti muuttaa tämän palkkapäiväksi. Jos et tiedä autoista mitään, sinun on turvauduttava mekaanikon apuun. On mahdollista, että hän varastaa muutaman osan, mutta mitä voit tehdä?
Muunna se puutarhaksi
Tiedän, että se kuulostaa oudolta, mutta ihmiset ovat tehneet sen. Miksi romuttaa vanha autosi, kun siinä voi kasvattaa kasveja? Avaa autosi konepelti ja vaihda moottori kukilla. Tee sama tavaratilan kanssa. On hyvä idea kasvattaa köynnöskasveja oviin. Tämä pyörillä varustettu puutarha muuttaa ajotieltäsi nähtäväksi. Googlaa termiä “autopuutarha” ja kerro minulle, ettet pidä näkemäsi. Voit olla ensimmäinen henkilö naapurustossasi, joka tekee jotain tällaista ja käynnistää trendin.
Lahjoita se Demolition Derbyyn
Oletko koskaan ollut purkamisderbyssä? Onko ne hauskoja, eikö? No, sinä voisit olla osa heitä. En tarkoita olemista kuljettajan istuimella, koska se saattaa merkitä sinun loppuasi. Ei, tarkoitan lahjoittamalla romuautosi derbyyn. Olen varma, että he löytävät sille hyvää käyttöä. Kuka tietää, anteliaisuutesi saatetaan jopa mainita ennen esityksen alkua. Jos olet demolition derbyen fani, olen varma, että tämä idea vetoaa sinuun. Ja vaikka et olisi, tämä voi olla täydellinen tilaisuus esitellä sinulle urheilu.
Myy se
Vanhat tavat ovat parhaita tapoja. Jos romuautollesi ei löydy hyvää käyttöä, se on parasta myydä. On ihmisiä, jotka ostavat romuautoja kaikenlaisista syistä. Jotkut saattavat jopa yrittää palauttaa sen. Se, että se on roskaa, ei tarkoita, etteikö se olisi jonkin arvoista. Ennen kuin myyt auton, on parasta tehdä tutkimusta, jotta tiedät, kuinka paljon se on arvoinen. Ethän halua jäytää raakaa sopimusta, ethän? Vanhan autosi myynnistä saadut rahat voidaan käyttää uuden ostamiseen.
No, olen antanut kaksi senttiäni siitä, mitä sinun pitäisi mielestäni tehdä autollesi. Loppu on sinusta kiinni. Ennen kuin teet mitään päätöksiä, muista vain yksi asia, sinulla on ollut se auto pitkään. Pidä tämä mielessä, kun teet päätöksen. Tiedän, että tunteet tulisi pitää poissa liikesopimuksesta, mutta se ei tarkoita, että jättäisit tunteesi kokonaan huomiotta. Saatat huomata auton romutuksen jälkeen, että kaipaat sitä. Sitä tapahtuu joskus, joten älä tee mitään radikaaleja päätöksiä, vaan mieti sitä. Autosi ei ole menossa minnekään.

You may also like