5 kiehtovaa syytä, miksi uusi yrityksesi saattaa tarvita hyvän asianajajan apua

by Mekhi Larry

Uutta yritystä perustettaessa on vaikea olla innostumatta, mutta kun teet niin, unohdat yleensä joitain perusasioita. Tietyissä tapauksissa on hyödyllistä saada vierelläsi asianajaja, joka voi auttaa sinua kaikenlaisissa ongelmissa, koska saatat joutua vaikeuksiin, jos teet kaiken itse. Aiomme tarkastella muutamia esimerkkejä, joissa aloittavien yritysten tulisi ehdottomasti hakea apua hyvältä asianajajalta.

Jos olet parisuhteessa

On helppoa istua ystäväsi kanssa ja päättää perustaa yritys yhdessä muutaman juoman jälkeen, mutta sinun on neuvoteltava asianajajan kanssa, jotta voit selvittää kaikki yksityiskohdat, jotta kukaan ei joudu sekaisin. Haluatko antaa heille tasavertaisen kumppanuuden, jos tuot enemmän pöytään? Mitä tapahtuu, jos joku haluaa myydä osuutensa etuajassa? Lakimies auttaa sinua tekemään vankan sopimuksen, joka pitää kaikki osapuolet turvassa ja poistaa mahdollisuuden, että joku aiheuttaa ongelmia.

Se ei ole sinun vikasi

Kun myyt jotain, on hyvä mahdollisuus, että joku voi loukkaantua käyttämällä tuotettasi. Joku voi kuolla, jos hän noudattaa neuvojasi ja voi haastaa sinut oikeuteen kaikesta, minkä arvoinen olet. Olet luultavasti lukenut monia kirjoja, joiden alussa sanotaan, että tiedot ovat vain viihdetarkoituksiin, mutta tämä on siksi, että he voivat peittää selkänsä. Tarvitset asianajajan keksimään jotain vastaavaa, jotta et joutuisi vastuuseen mistään, mikä menee pieleen.

Oikean nimen valinta

Saatat ajatella, että sinulla on täydellinen nimi yrityksellesi, mutta lähemmin tarkasteltuna saatat huomata, että et saa käyttää tätä nimeä useista eri syistä. Älä aloita yritystäsi rakentamista vuoden ajan, ennen kuin sinusta tulee tarpeeksi suuri päästäksesi jonkun tutkalle, sitten heidän lakitiiminsä lähettää sinulle ilkeän kirjeen. Jos voit varmistaa, että sinulla on oikeus käyttää valitsemaasi nimeä, sinun ei tarvitse käsitellä katastrofia, kun olet kasvanut.

Päästä pois vaikeuksista

On monia syitä, miksi joku saattaa haluta nostaa kanteen yritystäsi vastaan, joten ainoa mahdollisuutesi selviytyä on palkata asianajaja, joka tietää, mistä he puhuvat. Joidenkin ilkeiden yritysten tiedetään lähettävän ihmisille kirjeitä, joissa pyydetään rahaa käyttämällä hienoa lainopillista ammattikieltä, ja jos puhut asianajajan kanssa, he saattavat pyytää sinua unohtamaan asian, ja se antaa sinulle mielenrauhan. Jos sinun on todella ratkaistava ongelma, oikean asianajajan käyttäminen on luonnollisesti välttämätöntä.

Ensimmäisten työntekijöiden palkkaaminen

Useimmat uudet yrittäjät eivät tiedä ensimmäiseksi työntekijöiden palkkaamisesta ja erilaisista sopimuksista, joita voit tarjota heille. Saatat joutua maksamaan myös esimerkiksi sairausvakuutuksista tai sairauskorvauksista. Voitko kertoa heille, että heidän on oltava päivystystilassa X tuntia päivässä? Tiedätkö kuinka tarkistaa, onko kaikilla ulkomaalaisilla työntekijöilläsi oikeat työluvat? Jos puhut asianajajan kanssa, he voivat auttaa sinua laatimaan sopimukset ja se suojaa sinut ei-toivotuilta oikeusjutuilta.

Älä riskeeraa yritystäsi

Yrityksesi on ainoa asia, joka tarjoaa ruokaa ja suojaa perheellesi, joten kohtele sitä kunnolla äläkä riskeeraa mitään. Korttitalo ei kannata kaatua päällesi typerän virheen takia, jonka asianajaja olisi voinut huomauttaa sinulle hyvissä ajoin.