5 TV-ohjelmaa, joilla on potentiaalia olla tulevaisuuden klassikoita

by Mekhi Larry

On hyviä esityksiä, on huonoja ja sitten on esityksiä, joilla on kulttiseura. Yksi tv:n etu elokuviin verrattuna on hahmojen kehittäminen. TV-ohjelmat voivat jatkaa hahmojensa kehittämistä vuosia, minkä vuoksi niistä tulee niin mieleenpainuvia. Viime vuosina olemme nähneet monia mieleenpainuvia TV-ohjelmia ja hahmoja. Palveluksena jälkipolville ja yksinkertaisempana panoksena olen koonnut luettelon TV-ohjelmista, joista uskon olevan tulevaisuuden klassikoita.
Breaking Bad
Olen varma, että odotit tämän esityksen olevan listalla. Loppujen lopuksi kuka ei tekisi? Breaking Bad on esitys lukion kemian opettajasta, joka on kärsinyt huonosta käsistä koko elämänsä, kunnes hänellä todetaan keuhkosyöpä ja hän päättää ottaa asiat omiin käsiinsä. Tämä esitys on tunnematka kuolevalle miehelle, joka yrittää elättää perheensä kaikin tarvittavin keinoin. Mielestäni tämä esitys on niin suosittu, koska se kertoo tarinan keskimääräisestä miehestä, joka yrittää saavuttaa amerikkalaisen unelman, tai ainakin se alkaa niin.
Valtaistuinpeli
Tämä on toinen fanien suosikki. Fantasiaeepokset ovat yleensä melko yksinkertaisia. Siellä on aina päähenkilö, antagonisti ja jonkinlainen maaginen rengas. Game of Thrones kuitenkin rikkoo kaikki nuo stereotypiat ja menee rohkeaseen uuteen suuntaan. Ja kun sanon rohkeaa, tarkoitan todella rohkeaa. Tämän esityksen väkivallan ja seksuaalisuuden kohtaukset ovat varsin provosoivia, minkä vuoksi se on HBO:lla. Jos haluat nähdä keskiajalle sijoittuvan poliittisen trillerin, jossa on lohikäärmeitä, Game of Thrones on oikea esitys sinulle. Jopa presidentti Obama on ohjelman fani.
Korttitalo
Tässä on toinen presidentti Obaman suosikkiohjelmista. Presidentti, joka katsoo Game of Thronesia ja House of Cardsia, on mielestäni kaikkien aikojen siistein presidentti. “House of Cards” on alkuperäinen NetFlix, joten sinun ei tarvitse odottaa jaksojen ilmestymistä joka viikko. Esitys kertoo häikäilemättömästä kongressiedustajasta, joka sattuu olemaan susi poliittisella areenalla. Kun hänet on ohitettu Yhdysvaltain presidentin ylennyksen vuoksi, hän tekee elämäntehtäväkseen tuhota hänet. Voisit oppia Frank Underwoodilta jotain toimistopolitiikasta.
Dexter
Nyt tiedän, että “Dexter”-fanit olivat melko järkyttyneitä finaalista, mutta älkäämme jääkö siihen kiinni, eihän? Myönnän, että minäkin olin vihainen, kun show veti “Dark Knight Rises”. Päätän kuitenkin muistaa onnelliset ajat. Muistatko kauden 4 lopun? Minulle esitys päättyi siihen ja olen varma, että myös teistä. Dexter oli erityyppinen sarjamurhaaja, joka ajoi vain niitä, jotka todella ansaitsisivat sen. Ja siitä syystä hän kiinnitti huomiomme. Tässä toivotaan, että ontuva finaali ei vie tältä esitykseltä sen paikkaa historiassa.
Hannibal
Amerikan täytyy rakastaa sarjamurhaajiaan, koska tässä on toinen. Sir Anthony Hopkins ikuisti Hannibal Lecterin hahmon elokuvassa The Silence of that Lambs. Sen jälkeen mikään muu Hannibalia ei ole tullut edes lähelle, tähän asti. Tämä esitys on esiosa elokuvalle ja se tekee sille oikeutta. Mads Mikkelsen Hannibal Lecterin roolissa on yhtä arvoituksellinen kuin Sir Anthony Hopkins. Se ei kuitenkaan ole ainoa asia, joka tekee tästä esityksestä mahtavan. Siinä on myös upea tarina, joka pyrkii pitämään esityksen sävyn tummana ja mielenkiintoisena. Olen aina miettinyt, kuka selviää voittajana, jos Dexter ja Hannibal menevät vastakkain. Päätyykö Hannibal muovikääreeseen vai päätyykö Dexter fileeksi?
Luulen, että näen tässä trendin. Kaikissa tämän luettelon ohjelmissa on päähenkilöitä, jotka ovat antisankareita. Luulen, että yleisö on kyllästynyt katsomaan Mr. Goody Two Shoes. He haluavat, että heidän päähenkilönsä ovat vilpitöntä ja karismaattista, tavallaan kuin Bond-roistot. Jos olet missannut jonkin näistä ohjelmista, suosittelen, että seuraat niitä Internet-televisiosi kautta. Luota minuun, et halua olla ainoa jäljelle jäänyt.

You may also like