5 valtavaa blogivirhettä, joita sinun on vältettävä, jos haluat menestyä

by Mekhi Larry

Se on helppo heittää käsiin ja näemme sen joka päivä blogimaailmassa. Ajattele joitain blogeja, joita luit vuosia sitten, ja katso, ovatko ne edelleen olemassa. Karu totuus on, että suurin osa heistä on pudonnut maan ääreltä ja syynä tähän on se, että bloggaaja ei tiennyt mitä he olivat tekemässä. Et halua saman tapahtuvan sinulle, joten aiomme tarkastella muutamia massiivisia blogivirheitä, joita sinun tulee välttää hinnalla millä hyvänsä.

Käsittele sitä harrastuksena

Harrastus on mukavaa, eikä satunnaisten postausten julkaisemisessa blogissasi ole mitään väärää, jos et halua ansaita rahaa, mutta jos etsit tapaa hankkia itsellesi tuloja, sinun on kohdeltava blogia kuin bisnes. Tämä tarkoittaa, että kirjoitat asioista, joita kohdeyleisösi pitää hyödyllisenä ja mielenkiintoisena, koska se on ainoa tapa palata. Blogisi tulee kertoa yleisöstä, eikä se saa käsitellä aiheita, joita haluat käsitellä.

Lisää persoonallisuutta

Tämä on täysin erilainen kuin viimeksi käsittelemämme kohta, koska vaikka blogisi ei pitäisi kertoa sinusta, se auttaa silti valtavasti, jos lisäät persoonallisuuttasi blogikirjoituksiisi. Ihmiset rakastavat tarinoiden lukemista, joten kun kirjoitat postauksen, voit sisällyttää niihin osia elämästäsi, kunhan se sopii aiheeseen. Ihmiset, jotka eivät pysty tuomaan persoonallisuuttaan blogiinsa, eivät rakenna heimoa, joka luottaa heihin ja kunnioittaa heitä, mikä tarkoittaa, että he ansaitsevat paljon vähemmän rahaa.

Kamala muotoilu

Älä kuuntele ketään, joka sanoo, että sivustosi suunnittelu ei ole tärkeä. En sano, että sinun pitäisi palkata kallis suunnittelija, mutta sinun ei ainakaan pitäisi käyttää ilmaista perusteemaa. Kuinka voit odottaa yleisösi ottavan sisältösi vakavasti, jos näytät amatööriltä? Ihmiset ovat tulossa älykkäämmiksi ja he tietävät, että heidän kaltaistensa satunnaiset ihmiset oksentavat perusblogeja ansaitakseen rahaa, joten jos haluat rauhoitella heidän mielensä, suunnittelusi tulee näyttää hieman ammattimaiselta.

Taktiikkaan keskittyminen

Kaikki haluavat kuulla uusimmista ja parhaista taktiikoista, koska he ajattelevat, että niiden käyttöönotto vie bloginsa uudelle tasolle, mutta heidän tulisi keskittyä sen sijaan strategioihin, koska vain sillä tavalla voit kasvattaa blogistasi menestyvän yrityksen. Surullinen totuus taktiikoista on, että ne heikkenevät ajan myötä, ja jos kuulet ne joltain toiselta, se tarkoittaa yleensä sitä, että henkilö kertoo sinulle niistä vain nyt, koska ne eivät enää toimi heille yhtä hyvin.

Sisällön ja kuvien varastaminen

Jos olet kokenut bloggaaja, et ehkä pidä tätä isona juttuna, mutta kun ihmiset ovat vasta aloittamassa, he eivät tiedä bloggaamisen “sääntöjä”. Jos et halua asianajotoimiston lähettävän sinulle kirjeitä, et voi mennä varastamaan sisältöä, joka ei kuulu sinulle, mikä tarkoittaa, että sinun on keksittävä omat sanasi. Tämä sisältää kuvia ja aivan liian monet ihmiset poimivat valokuvan Googlesta käytettäväksi omassa blogissaan edes ajattelematta, mitä seurauksia voi olla.

Se ei ole aivan vaikeaa

Jos olet älykäs, näet lopulta menestystä, vaikka se vie vuosia, mutta se tapahtuu vain, jos seuraat oikeaa polkua. Toivon, että voit oppia asioista, joista olemme puhuneet tänään, koska jos pystyt juurruttamaan ne mieleesi, on pienempi mahdollisuus, että katoat ikuisesti, kuten kaikki muut ennen sinua tulleet bloggaajat.

You may also like