Urheiluuhkapelit – Kuinka tietää, kuinka paljon panostaa tapahtumaa kohden

by Mekhi Larry

Amatööri- ja ammattipelaajien yleisin virhe on panostaa liikaa yksittäisiin tapahtumiin. Yksinkertainen kova ja nopea sääntö on, että älä koskaan lyö yli 2,5 % urheiluvedonlyönnistäsi mihinkään urheilutapahtumaan. Ennen kuin pääsemme yksityiskohtiin vedonlyönnistä, on kuitenkin muutama perussääntö, jotka jokaisen urheilupelaajan on muistettava:

Sääntö 1: ÄLÄ KOSKAAN panosta enempää kuin sinulla on varaa hävitä. Tämä on yksi sääntö, jonka liian monet ihmiset jättävät huomiotta ennen kuin on liian myöhäistä. Tämän säännön huomiotta jättäminen luo kaikki kauhutarinat. Urheilupelaamisessa tulee muistaa, että siellä tulee olemaan kuumia putkia ja kylmiä putkia, etkä halua kohdistaa vuokrarahojasi tai asuntolainamaksuasi millekään riskille. Jos rahat, joita käytät pelaamiseen, on varattu välttämättömyyteen, sinun ei pitäisi pelata sillä. Pelaa vain harkinnanvaraisilla tuloilla.

Sääntö 2: ÄLÄ KOSKAAN lyö vetoa sydämelläsi. Tämä on jälleen yksi yksinkertainen sääntö, jota monet pelaajat näyttävät jättävän huomiotta. Jos Dallas Cowboys on suosikkijoukkueesi, sinun on tunnustettava (huolimatta siitä, mitä saatat ajatella), että olet puolueellinen yrittäessäsi määrittää minkä tahansa heidän pelinsä voittajan. Yleinen (virheellinen) logiikka on, että koska he ovat suosikkijoukkueesi, tiedät enemmän kyseisestä joukkueesta ja siksi sinun pitäisi pystyä päättelemään heidän pelinsä voittaja. Mikään ei ole kauempana totuudesta. Tämän logiikan ongelmana on, että kuuntelet puolueellista urheiluradiota koskien joukkuettasi, luet puolueellisia sanomalehtiartikkeleita joukkueestasi ja mikä tärkeintä, olet puolueellinen joukkueesi suhteen. Paras noudatettava sääntö on välttää vedonlyöntiä sellaisissa peleissä, joissa on mukana joukkue, jota kohtaan olet MINKÄÄN uskollinen.

Sääntö 3: ÄLÄ KOSKAAN lyö vetoa pelistä, koska se on televisiossa. On oikein lyödä vetoa pelistä, joka on televisiossa, mutta älä lyö vetoa pelistä VAIN siksi, että se on televisiossa.

Sääntö 4: Panosta AINA sama summa jokaisesta vedostasi tapahtumasta. Toisin sanoen, älä pelaa 250 dollaria Pittsburghissa Dallasia vastaan, 150 dollaria New Englandia vastaan Indianapolisia ja 500 dollaria Oaklandissa Chicagoa vastaan. Ainoa syy, miksi Sports Gamblers tekevät tämän, on se, että he tuntevat itsevarmuutta Oaklandista verrattuna Chicagoon, vähemmän luottavaisina Pittsburghin suhteen Dallasia vastaan ja hieman luottavaisina New Englandin ja Indianapolisin suhteen. Liian usein päivän “paras” valinta osoittautuu vääräksi, takaoven kansi aiheuttaa tappion tai myöhäinen sieppaus aiheuttaa muutoksen pelin tulokseen. ÄLÄ SADU PÄIVÄN 5 TÄHDEN LUKKOON. Tästä syystä: Sano, että Steve panostaa 500 dollaria Oakland +7 vastaan Chicago; $250 Pittsburgh +4 vastaan Dallas ja $150 New England -3 vs. Indianapolis. Edelleen sanotaan, että Tom tekee TARPEEN kolme samaa valintaa, mutta panostaa 300 dollaria jokaisessa pelissä. Molemmat pelaajat ovat panostaneet 900,00 dollaria. Oletetaan, että Oakland ei kata, mutta Pittsburgh ja New England kattavat. Steve voitti 2 peliä ja hävisi yhden, mutta on hävinnyt $100.00 ($250+$150-$500). Tom toisaalta on voittanut 2 peliä ja hävinnyt 1, mutta on voittanut $300.00 ($300+$300-$300). Mikään ei ole turhauttavampaa kuin voittoprosentti, mutta rahan menettäminen.

Sääntö 5: ÄLÄ KOSKAAN aseta vetoa enempää kuin 2,5 % pelikassastasi mihinkään yksittäiseen tapahtumaan. Jos urheiluvedonlyöntitilisi saldo on $1000.00, sinun tulee panostaa $25.00 per peli. Syy on hyvin yksinkertainen. Jos panostat 25,00 dollaria peliä kohden, joutuisit häviämään 40 peräkkäistä peliä ennen kuin tilisi katkeaa. Jos panostat 100,00 dollaria peliä kohden (10 % saldostasi), sinun tarvitsee vain hävitä 10 suoraan ennen tilisi kaatumista. Toisin sanoen panostamalla 2,5 % tilisi saldosta mihin tahansa peliin VAKUUTAT itsesi, että pystyt kestämään pahimmankin tappioputken. Varmista, että noudatat myös sääntöä 4… Älä panosta enemmän rahaa yhteen peliin ja vähemmän toiseen.

Sääntö 6: Kun lisäät pelikohtaista panostamaasi määrää, ÄLÄ vähennä panostamaasi peliä kohden. Lisäksi sinun tulee lisätä panostamaasi määrää pelikohtaisesti vasta, kun olet kasvattanut pelikassaasi 25%. Jatketaan yllä olevaa esimerkkiämme. Jos pelikassa on 1 000,00 dollaria, panos on 25,00 dollaria per peli, kunnes alkuperäinen saldo on 1 250,00 dollaria. Tässä vaiheessa panos per peli nostetaan 31,25 dollariin per peli (tai 2,5 % 1 250,00 dollarista). Jatkat tällä summalla, kunnes saldoa korotetaan 25 %:lla (1 560 dollariin). Jos alkaisit hävitä ja putoat viimeisen vertailuarvon alapuolelle, ET VÄHENNÄ pelikohtaista panossummaa. Jos teet niin, löydät itsesi loputtomasta kierteestä.

Seuraamalla näitä 6 yksinkertaista ja melko perussääntöä tulet huomaamaan, että urheilupelaamisesta tulee vähemmän stressaavaa ja hauskempaa.

You may also like